Μαντούρο: "Παλέψαμε όλοι μαζί"

Τι κράτησε ο Χέντβιχες Μαντούρο από το παιχνίδι με την Καλλονή.

Μαντούρο: "Παλέψαμε όλοι μαζί"
INTIME SPORTS

Ο Μαντούρο χαρακτήρισε τον Πλατανιά καλή ομάδα, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να προσεγγίσει και αυτό το ματς με μαχητικό πνεύμα.

"Η νίκη ήταν σημαντική γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες. Το πιο σπουδαίο πάντως ήταν ότι παλέψαμε όλοι μαζί σαν μία ομάδα, σαν ένα σώμα για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία", είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο απ' ότι με έντεκα: "Μερικές φορές αυτό έχει να κάνει με το μυαλό, με την ψυχολογία. Εμείς ξέραμε οτι μετά την αποβολή θα πρέπει να τρέξουμε περισσότερο, όλοι οι παίκτες προσπάθησαν πολύ, επέστρεψε το μαχητικό πνεύμα γιατί όλοι παλεύαμε για να καλυφθεί το κενό".

Τόνισε ότι: "Είναι ένα καλό παράδειγμα το παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά πρέπει να έχουμε την ίδια μαχητικότητα και με 11 παίκτες. Φυσικά είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει".

Οσον αφορά το ματς με τον Πλατανιά επεσήμανε: "Είναι καλή ομάδα. Διαθέτει αρκετούς καλούς νεαρούς παίκτες. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καλά παρόλο που, τελικά, εμείς κερδίσαμε. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα που δείξαμε και με την Καλλονή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK