Μάντσεστερ Γ.: Επιστρέφουν Σαχά και Μπράουν

Δυο πονοκέφαλους λιγότερους έχει από το πρωί της Δευτέρας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθώς Λουίς Σαχά και Γουές Μπράουν μπήκαν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από αρκετό καιρό.

Μάντσεστερ Γ.: Επιστρέφουν Σαχά και Μπράουν
Δυο πονοκέφαλους λιγότερους έχει από το πρωί της Δευτέρας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθώς Λουίς Σαχά και Γουές Μπράουν μπήκαν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από αρκετό καιρό. Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες τους, ωστόσο, η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει αμφίβολη.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ένας τραυματισμός θέτει σε αμφισβήτηση την συμμετοχή του Άλαν Σμιθ, καθώς ο ξανθομάλλης μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα. Τη θέση του τεχνικού της δεύτερης ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» ανέλαβε ο Ρένε Μουέλενστιν, ο οποίος προήχθη από την ομάδα των νέων του συλλόγου. Ο Ολλανδός προπονητής θα πάρει τη θέση του Ρίκι Σμπράγκια που την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να συμμετάσχει στο τεχνικό επιτελείο της Μπόλτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK