Μάντσεστερ Γ.: Λάβρος ο Κεϊρόζ κατά οπαδών

Μάντσεστερ Γ.: Λάβρος ο Κεϊρόζ κατά οπαδών

Το "κουτί της Πανδώρας" άνοιξε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Μπλάκμπερν (1-2), η οποία ενέσπειρε την απογοήτευση στους "κόκκινους διαβόλους".

Πάντως, ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Κάρλος Κεϊρόζ, εμφανίστηκε λάβρος με τους φιλάθλους που αποδοκίμασαν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, εκτός γηπέδου, μετά το νέο "σοκ". Ο Κεϊρόζ σε συνέντευξη του στην πορτογαλική, Ο’ Γκλόμπο, ανέφερε δηκτικά: " Παίζαμε όπως θα ήθελε το κοινό και χάσαμε. Αυτός είναι ο λόγος γιατί η ηλιθιότητα και η φαντασία δεν έχουν σύνορα ".

Τη στήριξη του στον Άλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ:" Βρήκα το γιουχάρισμα αποκρουστικό " και συνέχισε: " Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος του Φέργκιουσον και φυσικά, όπως οι παίκτες, έτσι και εμείς είμαστε καλοί μονάχα όταν νικάμε. Αυτό που έχει κάνει ο Φέργκιουσον για την ομάδα του, το βρίσκω τεράστιο και σχεδόν απίστευτο ".

Ο Φέργκιουσον πάντως είναι πρόθυμος να παρακάμψει το επεισόδιο και προέτρεψε τους οπαδούς της Γιουναϊτεντ να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σημερινή συνάντηση με τη Μπενφίκα: " Τα ευρωπαϊκά βράδια ήταν πάντα ιδιαίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε ο Σκοτσέζος τεχνικός, συμπληρώνοντας: " Έχουν ένα επιπλέον κίνητρο και πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα είναι φανταστικοί. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και κάνουμε καλή δουλειά για να επαναφέρουμε αγωνιστικά τους παίκτες από την ήττα του Σαββάτου ".

Τέλος, ο Φέργκιουσον "μοίρασε" τα αίτια της οργής των οπαδών, στην, λανθασμένη κατά την άποψή τους, τακτική της ομάδας αλλά και την αψυχολόγητη αποβολή του Γουέιν Ρούνεϊ στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK