Μάντσεστερ Γιουν. - Λιλ 0-0

Την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για πρόκριση-πρωτιά στον τέταρτο όμιλο έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον αντιμετωπίζοντας ποικίλα προβλήματα από τη σκληροτράχηλη και μαχητική Λιλ του πολύ καλά διαβασμένου Κλοντ Πιέλ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες έχοντας -από εδώ και πέρα- δυο εκτός έδρας παιχνίδια.

Μάντσεστερ Γιουν. - Λιλ 0-0

Την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για πρόκριση-πρωτιά στον τέταρτο όμιλο έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον αντιμετωπίζοντας ποικίλα προβλήματα από τη σκληροτράχηλη και μαχητική Λιλ του πολύ καλά διαβασμένου Κλοντ Πιέλ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες έχοντας -από εδώ και πέρα- δυο εκτός έδρας παιχνίδια . Λιγοστές οι καλές στιγμές του αγώνα, χωρίς λύσεις στον πάγκο οι Άγγλοι.

Το πόσο δύσκολη θα ήταν η βραδιά για τους γηπεδούχους φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο. Ο Κλοντ Πιέλ είχε παρατάξει με τέτοιο τρόπο την ομάδα που δυσκόλεψε απίστευτα την αντίπαλη ανάπτυξη. Οι Μακούν και Μποντμέρ είχαν στήσει τείχος μπροστά από την τετράδα της άμυνας, ενώ οι Σαλμέ, Ντεμπισί και Ατσίμοβιτς πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν τους αντίπαλους μέσους. Σε εξαιρετική βραδιά και ο Τόνι Σίλβα, ο Σενεγαλέζος πορτιέρο της Λιλ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε "καθάρισε" για την άμυνα του. Προκειμένου πάντως οι φιλοξενούμενοι να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους απαραίτητη ήταν και η τύχη, όταν στο 33ο λεπτό το σουτ-φάουλ του Ράιαν Γκιγκς χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Σίλβα φεύγοντας άουτ.

Η υπόθεση-νίκη έγινε ακόμη πιο δύσκολη για την ομάδα του Φέργκιουσον, όταν στο 63ο λεπτό, ο Πολ Σκόουλς με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για δύο μαρκαρίσματα αμφότερες) αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα του αναμενομένουγια τα αποδυτήρια. Η αποβολή του Αγγλου μέσου καθόρισε ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο αδυνατούσαν να βρεθούν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Πλησιάσαν στο γκολ μόνο στο 65', όταν το σουτ του Ρονάλντο αποκρούστηκε σε κόρνερ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορώντας με ταχύτητα τη μπάλα και επωφελούμενοι τις αντεπιθέσεις είχαν τον έλεγχο. Και τον διατήρησαν μέχρι τέλουςαποσπώντας έναν άκρως πολύτιμο βαθμό.

Oι συνθέσεις:

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντερ Σάαρ, Mπάρντσλεϊ, Φέρντιναντ, Σιλβέστρ, Ο' Σέι, Φλέτσερ, Σκόουλς, Σμιθ, Γκιγκς (83' Παρκ), Ρονάλντο, Φαν Νιστελρόι

Λιλ:
Σίλβα, Σμιτς, Βίτακιτς, Ταυλαρίδης, Ταφορό, Ντεμπισί (84' Κεϊτά), Μακούν, Σαλμέ, Μποντμέρ, Ατσίμοβιτς (60' Ντερνί), Οντεμβίγκι (74' Μουσιλού)

News 24/7

24MEDIA NETWORK