Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο λόγος που θα ενεργοποιήσει άμεσα τη βόμβα Ντε Χέα

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας της απουσίας του Αντρέ Ονανά για το Copa Africa που θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Μπορεί να έφυγε άρον άρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να επιστρέψει λίγους μήνες μετά καθώς είναι πιο απαραίτητος από ποτέ.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN η Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι δικό της λόγω του... Αντρέ Ονανά.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ μπορεί σιγά σιγά να έχει αρχίσει να ξεμουδιάζει και να έχει βρίσκει τον καλό του εαυτό αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην εθνική Καμερούν, λίγους μήνες μετά από τον τσακωμό του με τον προπονητή του εξαιτίας των κακών βολέ του.

Αυτό σημαίνει πως θα λάβει μέρος κανονικά στο Κύπελλο Αφρικής το οποίο ξεκινάει στις 13 Γενάρη και θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα και θα απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεύτερη λύση κάτω από τα γκολπόστ είναι ο Αλτάι Μπαγιντίρ ο οποίος αποκτήθηκε από την Φενέρμπαχτσε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά προς το παρόν σύμφωνα με τον Τεν Χαχ θέλει αρκετή δουλειά για να προσαρμοστεί στα δεδομένα των "Κόκκινων Διαβόλων"

Ο Ντε Χέα ξέρει την ομάδα, αγωνίζεται χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για να αντικαταστήσει τον Ονανά παρά το γεγονός πως από τον Ιούλιο και μετά βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ καθώς αρνήθηκε την αισθητά μειωμένη οικονομικά πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε από τους Γκλέιζερς.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτή είναι η αγγλική ομάδα που θέλει να "κλέψει" τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga

Το μηνιάτικο μαμούθ που ζητάει ο Νεϊμάρ για να νοικιάσει το σπίτι του στο Παρίσι

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Γκουιού ήρθε κι άλλο wonderkid να "ξελασπώσει" τον Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK