Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Φενέρ πολιορκεί άσο με 317 συμμετοχές που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Την πόρτα της Γιουνάιτεντ προκειμένου να κάνει δικό της τον Άντονι Μαρσιάλ φέρεται πως χτυπά η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Φενέρ πολιορκεί άσο με 317 συμμετοχές που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Φενερμπαχτσέ διανύει ο Άντονι Μαρσιάλ και μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Έρικ Τεν Χαχ σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως γίνονται συζητήσεις τόσο με τον Μαρσιάλ όσο και τον Ραφαέλ Βαράν προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό τους και τους δεσμεύει με την ομάδα για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Μαρσιάλ φέρεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Φενερμπαχτσέ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Προς το παρόν, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο επίπεδο, με τον Γάλλο φορ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν επιθυμεί να συνεχίσει στους κόκκινους διαβόλους η αν θα στραφεί σε κάποιον άλλο προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαρσιάλ έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα από την Τότεναμ! Παίρνει τον Βέρνερ

Η Αλ Ιτιχάντ τον χρυσοπλήρωσε, αυτός ζήτησε να φύγει και τώρα έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του

Η Μπενφίκα βάζει τα θεμέλια για πώληση επιπέδου Έντσο με το νέο της deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK