Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

Όλος ο οργανισμός Γιουνάιτεντ έχει πέσει πάνω από τον Μάρκους Ράσφορντ για να πετύχει την ανανέωση του συμβόλαιό του.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο Μάρκους Ράσφορντ κάνει εξαιρετικά πράγματα εφέτος καθώς σε 36 συμμετοχές μετράει 24 γκολ και 8 ασίστ. Η Γιουνάιτεντ αυτόματα του επέκτινε το συμβόλαιο έως το '24, αλλά οι μήνες είναι ελάχιστοι και ικανοί να βάλουν στο παιχνίδι αρκετές ομάδες για την απόκτηση του Άγγλου, χωρίς οι Κόκκινοι Διάβολοι να μπορούν να αξιώσουν αυτά που πραγματικά μπορούν.

Παρότι στον οργανισμό Γιουνάιτεντ πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες η αλλαγή του ιδιοκτησιακού, κυριαρχεί και η εξέλιξη αναφορικά με το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού. Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει πέσει πάνω από τον Ράσφορντ για να φέρει εις πέρας την αποστολή του νέου συμβολαίου.

Θυμίζουμε πως η Παρί έχει βάλει στο μάτι από καιρό τον Ράσφορντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν έτοιμη να του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προχωρήσει τη συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το μέλλον του φορμαρισμένου Άγγλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK