Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείδωσε το deal, πάει Γερμανία "πουλέν" του Τεν Χαχ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αγοράς του παίκτη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείδωσε το deal, πάει Γερμανία "πουλέν" του Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Φως στο τούνελ φέρεται πως υπάρχει επιτέλους στην υπόθεση του δανεισμού του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Άιντραχτ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Άιντραχτ θα μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκάιρι.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ δαπάνησε για τον Ολλανδό παίκτη 40.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τον Άγιαξ με τον Έρικ Τεν Χαχ παρά το γεγονός πως είχε συνεργαστεί μαζί του στον Αίαντα έχοντας τον στα βασικά του πλάνα στην μυθική πορεία της ομάδας τη σεζόν 2018/19 στους Κόκκινους Διαβόλους άλλαξε γνώμη καθώς τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις 21 λεπτά.

Ο Φαν ντε Μπεκ είναι μόνο ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχει χρυσοπληρώσει η Γιουνάιτεντ και αναμένεται να αποχωρήσουν καθώς κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τους Σάντσο, Βαράν και Μαρσιάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK