Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο "έγινε" CR7 και αυτοαποθεώθηκε

Ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι σημείωσε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον και μετά από το τέλος του παιχνιδιού δεν δίστασε να αυτοαποθεωθεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο "έγινε" CR7 και αυτοαποθεώθηκε
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς. AP

Την 3η της σερί νίκη στην Premier League πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία ανάσα από την 5η θέση και την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Τον δρόμο για τη νίκη των "Κόκκινων Διαβόλων" άνοιξε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με το ασύλληπτο γκολ που σημείωσε με ψαλιδάκι και θύμισε το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Γκαρνάτσο, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε για το μαγικό τέρμα που σημείωσε λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να το πιστέψει και κατάλαβε πως η μπάλα μπήκε στα αντίπαλα δίχτυα από τη φασαρία που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν δίστασε να αυτοαποθεωθεί τονίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα γκολ της χρονιάς.

"...Δεν μπορώ να το πιστέψω για να είμαι ειλικρινής. Δεν είδα πώς σκόραρα, απλώς άκουσα τον κόσμο. Είναι ακόμα Νοέμβριος, αλλά μάλλον είναι ένα από τα γκολ της χρονιάς..."

Μάλιστα, αυτό ήταν το 1ο γκολ του Γκαρνάτσο στη φετινή Premier League και το 2ο του συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις σε 17 συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ "πονάει" από τους τραυματισμούς αλλά ο Αντσελότι τρίβει τα χέρια του με τις ασύλληπτες επιδόσεις του Ροντρίγκο

Ο Χάλαντ 50αρισε και συμπλήρωσε το παζλ με την 3αδα των ρεκόρ

Η Νιούκαστλ φλερτάρει με τους δανεισμούς των "παραγκωνισμένων" των Πεπ και Ενρίκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK