Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονανά έκανε νέα επική γκάφα αλλά ο Τεν Χαχ έχει άλλη άποψη

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίχθηκε για άλλη μία φορά ο Αντρέ Ονανά ο οποίος δέχτηκε τρία γκολ ενώ έκανε και μία επική γκάφα που έδωσε την ευκαιρία στη Γαλατασαράι να προηγηθεί. Συνεχίζει να τον στηρίζει ο Τεν Χαχ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονανά έκανε νέα επική γκάφα αλλά ο Τεν Χαχ έχει άλλη άποψη
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Νέα ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αυτή τη φορά στο Champions League από την ομάδα της Γαλατασαράι, με τον Αντρέ Ονανά να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε τρία γκολ ενώ είναι πρωταγωνιστής και σε μία επική γκάφα με το σκορ στο 2-2 όταν από λάθος πάσα έφερε τον Μέρτενς "φάτσα" με το τέρμα με τον Κασεμίρο να τον ανατρέπει και να δίνει το πέναλτι στην τουρκική ομάδα στο οποίο αργότερα αστόχησε ο Ικάρντι.

Τον Ονανά για άλλη μία φορά θέλησε να στηρίξει με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ , λέγοντας, μεταξύ άλλων πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και χρειάζεται ενθάρρυνση προκειμένου να βρει και πάλι τον εαυτό του.

"Ενθαρρύνουμε τον Ονανά. Είμαστε μαζί του, θα τον στηρίξουμε. Είναι καλός τερματοφύλακας. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο"

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Δείτε τις δηλώσεις του Τεν Χαχ

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λειψία τον έκλεψε από τους "Μεγάλους" αλλά μπορεί να τον χάσει άμεσα με τη χρήση ειδική ρήτρα

Μπάγερν: Ο πραγματικός λόγος της επιστροφής του Μπόατενγκ στο ρόστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου ο Σάντσο, ποιο το φαβορί για τον δανεισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK