Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έστειλε τον Σάντσο σε προπονητή τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας

Τρόπους για την αγωνιστική άνοδο του Τζέιντον Σάντσο ψάχνει ο Έρικ Τεν Χαχ και αποφάσισε να τον αναθέσει σε προπονητή της επιλογής του που προπονεί ομάδα τέταρτης κατηγορίας.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον παλιό καλό του εαυτό ψάχνει να βρει τη φετινή σεζόν ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,Τζέιντον Σάντσο και ο προπονητής της ομάδας Έρικ Τεν Χαχ προσπαθεί να τον βοηθήσει σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός προπονητής φέρεται να έχει αναθέσει σε προπονητή της αρεσκείας του να φτιάξει ειδικό πρόγραμμα για τον Άγγλο εξτρέμ κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ούτως ώστε να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Σάντσο, σύμφωνα με το Manchester Evening News, φέρεται να προπονείται με προπονητές της ομάδας της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας, Ροσμαλέν.

Θυμίζουμε ότι ο Σάντσο, παρόλο που ανάγκασε τους Κόκκινους Διαβόλους να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 85.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, ειδικά τη φετινή σεζόν.

Αποκορύφωμα των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αποτέλεσε η μη κλήση του στην 26αδα της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Μουρίνιο με "special one" μαλλί δεν είδε καμία έκπληξη στο Ιαπωνία - Γερμανία

Μουντιάλ 2022: Σκόρερ της Ελβετίας ο Καμερουνέζος Εμπολό

Μουντιάλ 2022: Τραγωδία on air, παρουσιάστρια έμαθε το θάνατο της μητέρας της κι έφυγε από τη μετάδοση

News 24/7

24MEDIA NETWORK