Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ: 11 γκολ σε 80 λεπτά δεν έφαγε κανένας

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Γουότφορντ στο 'Etihad' και το σκορ στο 18' ήταν 5-0. Στα δύο τελευταία ματς των ομάδων, οι 'πολίτες' είχαν σκοράρει 11 τέρματα σε 80'. Και δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο Νταβίντ Σίλβα μόλις έχει ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουότφορντ, μετά από 52'' αγώνα στο 'Etihad' για την 6η αγωνιστική της Premier League (21/09/2019)
Ο Νταβίντ Σίλβα μόλις έχει ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουότφορντ, μετά από 52'' αγώνα στο 'Etihad' για την 6η αγωνιστική της Premier League (21/09/2019) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Γουότφορντ στο 'Etihad' για την 6η αγωνιστική της Premier League, γιορτάζοντας σε αυτό το ματς τα 125 χρόνια από την ίδρυση της. Η αλήθεια είναι πως εμφανίστηκε ιδιαίτερα... αγενής στους καλεσμένους της και η συμπεριφορά της διορθώθηκε αφού είχε γίνει το 'κακό'. Χωρίς τον πιο... combo (γκολ + ασίστ) παίκτης στην ενδεκάδα, τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Σίτι από το 1' μέχρι το 18' πέτυχε 5(!) γκολ απέναντι στην ομάδα του εμβρόντητου Κίκε Φλόρες. Επίδοση που φυσικά αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Σίτι έχασε κι άλλες ευκαιρίες, είχε και δύο δοκάρια με τον Αγκουέρο, ενώ βρήκε το 6ο γκολ στο ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και το 7ο στο 60', πριν το τελικό 8-0 στο 85'.

Ο Αργεντίνος φορ πέτυχε γκολ σε αυτό το κρεσέντο, που ήταν και το 100ο του στην διοργάνωση, έτσι μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών που μετράει δύο ακόμη μέλη: τους Τιερί Ανρί (114) και Γουέιν Ρούνεϊ.

Το προηγούμενο παιχνίδι αναμέσα στους 'πολίτες' και την Γουότφορντ ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με σκορ 6-0, πετυχαίνοντας τα τέρματα της από το 26' μέχρι το 87'. Συνυπολογίζοντας τα 5 γκολ σε 18' λεπτά στη σημερινή αναμέτρηση πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πετύχει 11 γκολ σε 80 λεπτά στα δύο τελευταία της παιχνίδια με την Γουότφορντ!

Πριν τη σέντρα του αγώνα στο 'Etihad', η Σίτι μετρούσε 11 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια με την αντίπαλο της, πετυχαίνοντας μίνιμουμ δύο γκολ σε κάθε μια από αυτές τις αναμετρήσεις και 38 συνολικά...

Στο 35ο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος και Λευτέρης Ελευθερίου σχολιάζουν τους 'αιώνιους' και το Champions League. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Τότεναμ και το τι σημαίνει το ντέρμπι για τον Γιώργο Δώνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK