Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πεπ για αντι - Γκουντογκάν

Σε διαπραγματεύσεις με την Γουεστ Χαμ για την απόκτηση του Λούκας Πακετά βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις αποχωρήσεις των Ιλκάι Γκουντογκάν και Ριγιάντ Μαχρέζ θέλει να καλύψει η Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με τον Μάρκο Κοντέριο ο εκλεκτός του Πεπ Γκουαρντιόλα προέρχεται από την Γουεστ Χαμ.

Ο λόγος για τον Λούκας Πακετά με την πλευρά του οποίου έγιναν κάποιες επαφές το προηγούμενο διάστημα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Από την πλευρά της Γουέστ Χαμ δεν φέρεται πως υπάρχει προς το παρόν η πρόθεση να παραχωρηθεί ο Πακετά, καθώς μόλις το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες από την Λυών.

Ο Πακετά προορίζεται για διάδοχος του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ατλέτικο απάντησε στην πρόταση για Φέλιξ, ποιο το "όνειρο" του παίκτη

Αποκτήθηκε για αντι- Ρονάλντο, δεν έπεισε και κλείνει στην Χόφενχαϊμ

Η Ατλέτικο απάντησε στην πρόταση για Φέλιξ, ποιο το "όνειρο" του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK