Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Ο Πεπ πέταξε δημόσια σπόντα για κορυφαίο αστέρι της ομάδας

Για τα σενάρια που θέλουν τον Μπερνάρντο Σίλβα να βρίσκεται στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζοντας πως δεν θέλει στο ρόστερ κανένα παίκτη που θέλει να πάει σε άλλη ομάδα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Δεν έχουν τέλος τα σεναρία που σχετίζονται με το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να παρουσίαζουν την Μπαρτσελόνα ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος φέρεται πως έχει κάνει σαφές στους ιθύνοντες των Πολιτών πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται πως δυσκολεύουν την παραχωρησή του.

Για το μέλλον του Μπερνάρντο ρωτήθηκε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός. λέγοντας πως για να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται να έρθει στο τραπέζι μια μεγάλη προσφορά, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, καλώντας μάλιστα όποιον το επιθυμεί να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει να διαπραγματευτεί με την Σίτι.

Παράλληλα, ο Πεπ δεν δίστασε να πετάξει και την σπόντα του για τον ίδιο τον Μπερνάρντο Σίλβα λέγοντας πως δεν του αρέσει να συνεργάζεται με παίκτες που δεν θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα.

"...Δεν θέλουμε να έχουμε στο ρόστερ μας παίκτη που δεν θέλει να βρίσκεται εδώ. Αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον Μπερνάρντο θα το συζητήσουμε. Αλλά κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει συμβεί. Όποια ομάδα θέλει μπορεί να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει να διαπραγματευτεί με τον σύλλογό μας..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν έβαλε ημερομηνία λήξης για Κέιν και ταρακουνάει τον Λέβι

Η Λάτσιο έκανε το μπαμ και άφησε στα κρύα του λουτρού Ντόρτμουντ και Μίλαν

Τσέλσι: Ανακοίνωσε κι άλλον παίκτη και συνεχίζει να ξεγελάει το FFP με την μέθοδό της

News 24/7

24MEDIA NETWORK