Μάντσεστερ Σίτι: Το νέο wonderkid των Πολιτών είναι από την Νορβηγία και λάμπει στο πλευρό του Χάλαντ

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας πέτυχε ο Όσκαρ Μπομπ το νέο μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι που πήρε τη φετινή σεζόν την ευκαιρία από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάντσεστερ Σίτι: Το νέο wonderkid των Πολιτών είναι από την Νορβηγία και λάμπει στο πλευρό του Χάλαντ
Ο Όσκαρ Μπομπ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Χρονιά αποκάλυψης είναι η φετινή για το νέο μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, Όσκαρ Μπομπ, ο οποίος μετά από μία 4ετια στις ακαδημίες των Πολιτών πήρε την ευκαιρία από τον Πεπ και αποτελεί μέλος του ροτέισον της ομάδας.

Μάλιστα, ο 20χρονος τον περασμένο Οκτώβρη πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, όντας μάλιστα στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στα Νησιά Φερόε ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, αγωνιζόμενος στο πλευρό του Χάλαντ ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Ο Μπομπ έχει καταγράψει ήδη 7 συμμετοχές σε όλες τις διιοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα, κυρίως ως αλλαγή, και έχει στο ενεργητικό του 1 ασίστ.

Μάλιστα, ο Πεπ είχε αποκαλύψει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως το προηγούμενο διάστημα έφτασαν στα γραφεία της ομάδας αρκετές προτάσεις για τον δανεισμό του παίκτη οι οποίες και απορρίφθηκαν.

Θυμίζουμε πως οι Πολίτες στην εποχή του Γκουαρντιόλα έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για την βελτίωση των ακαδημιών τους προχωρώντας μετέπειτα σε αρκετές πωλήσεις με αποκορύφωμα αυτή του Πάλμερ στη Τσέλσι αντί ενός ποσού κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αντσελότι, τραυματίστηκε κι άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας

Βραζιλία: Ο Έντρικ έζησε το όνειρο και μπήκε στη λίστα των αστέρων

Αργεντινή: Η Ουρουγουάη έβαλε στοπ στην παρέα του Μέσι και "χάλασε" τρία μεγάλα σερί

News 24/7

24MEDIA NETWORK