Μάντζιος: "Διαφορετικό ματς εάν είχαμε σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο"

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι στο "Γ. Καραϊσκάκης" διεξήχθησαν "δύο διαφορετικά παιχνίδια: ένα μέχρι το 30' και την αποβολή που είχαμε και το δεύτερο από το 30' και μετά".

Μάντζιος: "Διαφορετικό ματς εάν είχαμε σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο"

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου: "Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Για το ματς μπορούμε να μιλήσουμε για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ένα μέχρι το 30' και την αποβολή που είχαμε και το δεύτερο από το 30' και μετά. Στην αρχή του ματς είχαμε φάσεις και μπορούσαμε το γκολ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε αποτέλεσμα.

Μετά την αποβολή δεχθήκαμε και γκολ στο 44' και έγιναν δύσκολα τα πράγματα. Μετά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από στημένα και εκεί τελείωσε το ματς για εμάς. Τα πράγματα είναι έτσι και αλλιώς δύσκολα στο Καραϊσκάκη. Πόσο μάλλον με παίκτη λιγότερο. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν είχαμε βάλει ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο με ημίωρο που ήμασταν πιο καλοί από τον Ολυμπιακό. Θα ήταν διαφορετικό ματς. Συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε τον Ατρόμητο που είναι σαν τελικός. Σαν ματς δίχως αύριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK