Μάντζιος: "Ο Ολυμπιακός το αβαντάζ, η ΑΕΚ το πάθος και τη δίψα"

Ο Άκης Μάντζιος έκανε μία πρώτη προσέγγιση του σπουδαίου ζευγαριού του Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το αβαντάζ σε διπλή αναμέτρηση, όμως η "Ένωση" έχει τη δίψα και το πάθος για διάκριση.

Μάντζιος: "Ο Ολυμπιακός το αβαντάζ, η ΑΕΚ το πάθος και τη δίψα"

Ο Άκης Μάντζιος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Ανδρέα Δημάτο και έκανε μία πρώτη προσέγγιση του ζευγαριού του Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Για το αν οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά: "Δεν νομίζω ότι η διαφορά τους είναι τόσο μεγάλη. Μιλάμε για δύο μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός σίγουρα σε διπλό παιχνίδι έχει αβαντάζ, από το να ήταν ένας τελικός. Η ΑΕΚ στο ρόστερ της έχει πολλά παιδιά που έχουν εμπειρία Super League. Είναι δύο μεγάλες ομάδες και σίγουρα εμείς που είμαστε απ’ έξω θα χαρούμε δύο παιχνίδια με το πάθος την ένταση και τον παλμό που θα δίνουν και οι φίλαθλοι. Ευελπιστούμε να γίνουν δύο ωραία παιχνίδια, χωρίς απρόοπτα".

Για την δυναμικότητα της ΑΕΚ: "Η διαφορά δυναμικότητας και το μέγεθος της ΑΕΚ στην Football League είναι εμφανής. Αυτό το λένε και οι αντίπαλοι προπονητές της. Δεν μπορεί να γίνει μία πραγματική σύγκριση για να δούμε το μέγεθος. Η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές νέους που έχουν εμπειρία από τη Super League. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει η ΑΕΚ είναι η δίψα και το πάθος για τέτοια παιχνίδια. Θα βγει σίγουρα η ένταση και η αντιπαράθεση που έχουν οι δύο ομάδες σε διοικητικό επίπεδο όπως διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες."

Για το αν η ΑΕΚ έχει αβαντάζ λόγω του προγράμματος του Ολυμπιακού: "Όσον αφορά την προσέγγιση και την προετοιμασία η ΑΕΚ έχει ένα αβαντάζ, γιατί το πρόγραμμα της δεν είναι τόσο βεβαρημένο όσο του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να δώσει κάποιες ανάσες σε βασικούς παίκτες".

Για το αν υπάρχει διαφορά στα ρόστερ: "Σαν ρόστερ και σαν ποιότητα ο Ολυμπιακός είναι συν και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Σαν τρίτος μπορώ να εισπράξω ότι η ΑΕΚ θα έχει ένα πάθος και μία δίψα και ίσως αυτό να καλύψει την διαφορά τους".

Για το που θα ήταν η ΑΕΚ αν ήταν στην Super League: "Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς με σιγουριά να πάρει θέση. στην Football League έχει μεγάλη διαφορά, στα ματς με τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα και ειδικά κόντρα στον Ατρόμητο, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, αλλά στο πρωτάθλημα που θες διάρκεια δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK