Μάντζιος: "Πάμε για το τρία στα τρία"

Για την μάχη της παραμονής, στις εναπομείναντες αγωνιστικές, μίλησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το απόλυτο στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Μάντζιος: "Πάμε για το τρία στα τρία"

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Νομίζω ότι το πρώτο 25λεπτο θέλαμε να παίξουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είχαμε δύο φάσεις για να προηγηθούμε. Ο Ολυμπιακός μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μας είχε απειλήσει. Ήρθε νωρίς μία αποβολή και τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα ειδικά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Δεχθήκαμε το γκολ σε καίριο σημείο και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς".

Για την υπόθεση της παραμονής: "Έχουμε κάνει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Κάνουμε υπερπροσπάθεια και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει τους εννιά βαθμούς που απομένουν. Δεν θα φτάσουν οι 40 βαθμοί. Οι ομάδες που πνίγονται, παλεύουν να πάρουν βαθμούς παντού γιατί το κριτήριο της επιβίωσης είναι μεγάλο. Πιστεύω μέχρι το τέλος δεν θα έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Είναι δύσκολο δεν είπα ότι είναι εύκολο. Υπάρχει αισιοδοξία. Η ομάδα του Λεβαδειακού είναι καλή και ποντάρουμε σε αυτό. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, θέλουμε και θα επιδιώξουμε το τρία στα τρία. Καμία ομάδα εδώ που φτάσαμε δεν θα είναι απαισιόδοξη για το πρόγραμμα".

Για το τι έφταιξε φέτος και ο Λεβαδειακός παίζει για την σωτηρία του: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της που πέρυσι έδωσε την σωτηρία. Πήρε βαθμούς εκτός έδρας που δεν πήρε πέρυσι, αλλά νομίζω η απώλεια βαθμών εντός έδρας ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα αυτή τη σεζόν".

Για το αν συμφέρει ο Εργοτέλης να είναι βαθμολογικά αδιάφορος στο μεταξύ τους ματς: " Σίγουρα θα είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις μία ομάδα που καίγεται και άλλο να είναι αδιάφορη. Το κίνητρο σε αυτόν που καίγεται είναι μεγάλο και το βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχει ένας συνδυασμός αγώνων και αποτελεσμάτων που εμπλέκονται σε αυτό το σενάριο και θα πάμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία".

Για τον Άλαν Πουλίδο και σε ποια θέση είναι καλύτερος: "Νομίζω ότι έχει την ευχέρεια να παίζει και τους δύο ρόλους. Και αριστερά και μπροστά. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η καλύτερη του θέση είναι στον άξονα. Είτε στην κορυφή, είτε πίσω από την κορυφή. Έχει πολύ καλή επαφή και κράτημα μπάλας. Είναι κινητικός και δεν είναι βαρύς. Είναι τακτικά άριστος και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε αριστερά, μας έκανε εντύπωση ότι ήταν πειθαρχημένος και αμυντικά. Κάνει την προσπάθεια του να βοηθήσει την ομάδα. Είναι αποδεκτός από όλη την ομάδα. Και η ομάδα προσπαθεί να τον βοηθήσει και να βρει τον ρυθμό του".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: "Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής. Δεν εντυπωσίασε με την διάρκεια του, είχε σκαμπανεβάσματα. Έχει διαφορά με τις άλλες ομάδες σε ρόστερ και δυναμική. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά, αλλά έκανε μία πολύ μεγάλη κοιλιά. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, γιατί και αυτός δεν είχε διάρκεια στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Σίγουρα γίνεται καλύτερος. Μπορεί να ήταν καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να χάνεις βαθμούς με μικρές ομάδες".

Για το αν θέλει και την παραμονή του Πανθρακικού: "Μακάρι να γίνει αυτό, γιατί και ο Πανθρακικός είναι δική ομάδα. Ήμουν 1,5 χρόνο σε αυτή την ομάδα. Αυτό που θέλω σίγουρα είναι να μείνει ο Λεβαδειακός. Μακάρι αν τα καταφέρει και ο Πανθρακικός θα είναι καλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK