ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Ποντάρουμε στη βοήθεια του Πουλίδο”

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, ο οποίος ωστόσο δήλωσε πως ποντάρει πολλά στην βοήθεια του Πουλίδο για την συνέχεια.

Μάντζιος: “Ποντάρουμε στη βοήθεια του Πουλίδο”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού:

“Ήταν τελικός. Στο α’ μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και αν δεν κάνω λάθος είχαμε από ένα δοκάρι. Στο β΄’ δεχτήκαμε πίεση και δυστυχώς από στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχουν ακόμη εννέα ματς. Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, έκαναν ευκαιρίες. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω το ματς, γιατί το Σάββατο έχουμε έναν ακόμα τελικό”, σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

“Δεν έχω εικόνα για τα πέναλτι. Αν είχα θα μιλούσα. Είμαι στην ομάδα δέκα μέρες. Έχουμε καλό ρόστερ. Έχουν έρθει επτά παιδιά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι εντός έδρας εμφανίσεις. Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Είναι μεγάλη απουσία ο Κονέ, έλειπε σε κάποια ματς και ο Μπουσταμάντε. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η συγκομιδή στα εντός έδρας ματς.

Ποντάρουμε στη βοήθεια του Πουλίδο, αλλά δεν έχουμε ακόμα νέα. Ο Μιλιάζες ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Στάθης έπαιζε με ένεση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK