Μάουρερ: “Φαβορί ο Ολυμπιακός”
Αν και ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, προερχόμενος μάλιστα από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή, ο Ράινερ Μάουρερ συνιστά ψυχραιμία.
ΟΦΗ παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, προερχόμενος μάλιστα από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή, ο
Ράινερ Μάουρερ συνιστά ψυχραιμία. Ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούν
τρία δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο (ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό).
Μιλώντας για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε πως ” φαβορί για τη νίκη είναι ο Ολυμπιακός. Είναι σήμερα η καλύτερη ελληνική ομάδα. Δεν σημαίνει μάλιστα πως επειδή προέρχεται από ήττα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, στο επόμενο ματς της θα έχει κακή απόδοση. Έχει καλούς παίκτες και θα είναι λάθος να ξεχωρίσουμε κάποιους από αυτούς. Φυσικά είναι γνωστό ότι ο Ριβάλντο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης “.
Όσο για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τους “ερυθρόλευκους”, ο Μάουρερ δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια από τα πλάνα του. Τόνισε πως το σύστημα της ομάδας δεν θα αλλάξει, με τον Πιέρ Ισά πάντως να επιστρέφει στην άμυνα. Αντίθετα στο κέντρο θα παίξει ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώ ο Ντρούλιτς, ο οποίος συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης, θα είναι ένας εκ των επιθετικών. Ζήτησε πάντως συνεχής πίεση από τους παίκτες του προκειμένου να παίρνουν γρήγορα τη μπάλα.