Μάουντ και Ράις χαρακτηρίστηκαν ηλίθιοι, Σεμέδο και Γκασπάρ τους έδειξαν γιατί

Οι Μάουντ της Τσέλσι και Ράις της Γουέστ Χαμ συναντήθηκαν σε ένα πάρκο, έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο και χαρακτηρίστηκαν 'ηλίθιοι' από το σύνολο του αγγλικού Τύπου. Μέσα από ένα video, οι Σεμέδο και Γκασπάρ τους έδειξαν γιατί.

O Ρούμπεν Σεμέδο κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
O Ρούμπεν Σεμέδο σε μια προσπάθεια του στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019. EUROKINISSI SPORTS

Μόλις ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, η Τσέλσι έθεσε άμεσα σε περιορισμό όλα τα μέλη της ομάδας. Προφανώς θέλοντας να τους προφυλάξει, αλλά και να τους απομονώσει από τον πολύ κόσμο ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον COVID-19. Το ίδιο προφανές είναι πως το μέτρο της αυτοπροφύλαξης ίσχυσε για όλους τους συλλόγους της Premier League, που έδωσαν σαφή οδηγία στους παίκτες τους να μην βγαίνουν από το σπίτι αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι και ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, αποφάσισαν να... πετάξουν αετό. Θεώρησαν σωστό να συναντηθούν στο "Trent Park Football centre" στο Μπαρνέτ, για να προπονηθούν παρέα και να αλλάξουν πασούλες. Φυσικά και οι δύο 21χρονοι ποδοσφαιριστές είναι πασίγνωστοι, έτσι έγιναν αντιληπτοί από τους περαστικούς και το θέμα δεν άργησε να γίνει πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ. Η Daily Star μάλιστα φιλοξένησε μια φωτογραφία τους με τίτλο 'Idiots', δηλαδή... ηλίθιοι! Στο σύνολο του, ο αγγλικός Τύπος καλεί της Τσέλσι και Γουέστ Χαμ σε παραδειγματική τιμωρία των δύο απερίσκεπτων παικτών.

Μάουντ και Ράις χαρακτηρίστηκαν ηλίθιοι, Σεμέδο και Γκασπάρ τους έδειξαν γιατί

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα video που δείχνει τους Γκασπάρ - Σεμέδο να γυμνάζονται μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί πως πρόκειται για παρόμοια περίπτωση, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προ ημερών υποβλήθηκαν σε τεστ και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί στον κορονοϊό, όπως συνέβη και με τα μέλη του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου.

Κατόπιν πέρασαν μέρες, αγωνίστηκαν και στην αναμέτρηση με την Γουλβς, δίχως να υπάρξει οποιοδήποτε απρόοπτο. Επιπροσθέτως οι δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο σπίτι και κρατούν απόσταση μεταξύ τους, για παν ενδεχόμενο.

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να δείξουν πως είναι φρόνιμο αυτές τις μέρες άπαντες να ακολουθούν την ξεκάθαρη οδηγία που θέλει την παραμονή στο σπίτι και την αποφυγή κάθε άσκοπης μετακίνησης.

Οδηγία που προφανώς θεώρησαν υπερβολική και αψήφησαν οι Μάουντ και Ράις, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό τόσο στις ομάδες τους, όσο και στο σύνολο του αγγλικού Τύπου που τους κατακεραύνωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK