Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα χώρισαν οριστικά

Στενή φίλη της Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως έχει χωρίσει οριστικά με τον Μάουρο Ικάρντι και πως το γυαλί έσπασε ανάμεσα στους δύο.

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα χώρισαν οριστικά
@2019 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Από χίλια κύματα έχει περάσει η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, μετά τις αποκάλυψεις ότι ο Αργεντινός αντάλλαξαμε πικάντικα μηνύματα με την Τσίνα Σουάρες, τη γυναίκα που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου.

Εντέλει, αν και διαφαινόταν ότι ο γάμος τους θα σωνόταν, αυτό δεν θα συμβεί και πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η Γουάντα Νάρα φέρεται να είναι έξαλλη, καθώς έμαθε ότι ο σύζυγός της και το μοντέλο συναντήθηκαν από κοντά και δεν φλέρταραν μόνο μέσω μηνυμάτων. Η στενή φίλη της Νάρα, Γιανίνα Λατόρε, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

"Είμαι μόνη, θέλω να είμαι καλά. Δεν θέλω να μάθω τίποτα περισσότερο για αυτό το θέμα", είπε η Νάρα στη φίλη της σε επικοινωνία που είχαν. Μάλιστα, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Γουάντα Νάρα ταξίδεψε στο Μιλάνο, όπου παραμένει για επαγγελματικούς λόγους.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει νέα ανατροπή στην υπόθεση και οι δυο τους θα αποφασίσουν να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Θυμίζουμε ότι Ναρα και Ικάρντι είχαν παντρευτεί το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, έξι και πέντε ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK