Μαραντόνα: "Δεν μπλέκομαι στα πόδια κανενός"

Από τη στιγμή που Ντιέγκο Μαραντόνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής επιθυμούν να συνεργαστούν, πολύ δύσκολο ο Χοσέ Πέκερμαν (ομοσπονδιακός τεχνικός), ο οποίος εξέφρασε έντονα την αντίρρησή του σε ένα τέτιοι ενδεχόμενο, θα σταθεί εμπόδιο.

Μαραντόνα: "Δεν μπλέκομαι στα πόδια κανενός"
Από τη στιγμή που Ντιέγκο Μαραντόνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής επιθυμούν να συνεργαστούν, πολύ δύσκολο ο Χοσέ Πέκερμαν (ομοσπονδιακός τεχνικός), ο οποίος εξέφρασε έντονα την αντίρρησή του σε ένα τέτιοι ενδεχόμενο, θα σταθεί εμπόδιο. Υπήρξε μάλιστα συνάντηση του βετεράνου άσου με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο πόστο, στο οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο πρώτος.

Ο "Ντιεγκίτο" φρόντισε πάντως να ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να αντικαταστήσει κανέναν στο ήδη υπάρχον σχήμα. " Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι στις προθέσεις μου να μπλεχτώ στα πόδια οποιουδήποτε. Ήρθα για να προσθέσω κάτι περισσότερο και όχι να αντικαταστήσω κάποιον " σχολίασε ο Μαραντόνα μετά το τέλος της συζήτησης με τον Γκροντόνα και πρόσθεσε: " Ο χρόνος θα δείξε ποιον ρόλο θα μπορούσα να έχω σχετικά με την εθνική ομάδα, αν πρωτίστως λάβω κάποια θέση. Εξάλλου τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, μολονότι είχαμε μια θετική κουβέντα. Προσφέρθηκα να είμαι μέλος του γκρουπ ενώ ο πρόεδρος θέλει να... μπλεχτώ με την εθνική ".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαραντόνα, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς, χρησιμοποιώντας την πρώην ομάδα του ως ένα σκαλοπάτι για να ξεκινήσει μια τέτοια καριέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK