Μαραντόνα και κόσμος στο πλευρό του Σουάρες (PHOTOS)

Η τιμωρία του Λουίς Σουάρες από τη FIFA για το δάγκωμα στον Κιελίνι είναι το σημαντικότερο θέμα αυτή τη στιγμή στην Ουρουουγάη, με χιλιάδες κόσμου να τον περιμένει στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του για να του συμπαρασταθεί. Στο πλευρό του και ο Μαραντόνα!

Μαραντόνα και κόσμος στο πλευρό του Σουάρες (PHOTOS)

H τιμωρία του Λουίς Σουάρες έχει συγκλονίσει τους Ουρουγουανούς και όχι μόνο. Η FIFA τιμώρησε με αποκλεισμό εννέα αγώνων τον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Ουρουγουανών φιλάθλων με χιλιάδες κόσμου να περιμένει τον διεθνή επιθετικό κατά την επιστροφή του στην πατρίδα, στο αεροδρόμιο του Μοντεβιδέο.

Με συνθήματα, αφίσες με το πρόσωπό του και σημαίες της Ουρουγουάης, το κλίμα που δημιούργησαν ήταν σαν να πανηγύριζαν για κάποια μεγάλη νίκη της "σελέστε". Όλα αυτά όμως ήταν για τον Λουίς Σουάρες:

Στο πλευρό του Ουρουγουανού επιθετικού όμως στάθηκε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με μπλουζάκι που έγραφε "Λουισίτο είμαστε μαζί σου":

Διαβάστε ακόμη:

Τα tweets για την "ΚΑΜΠΑΝΑ" στον Σουάρες

Σε ποιους αγώνες θα απουσιάσει ο Σουάρες

"Καμπάνα" εννέα αγώνων στον Σουάρες για το δάγκωμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK