Μαραντόνα: "Με φλέρταραν σαν να ήμουν γυναίκα"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν ρίχνει ευθύνη στο Ιγκουαΐν που πήγε στην Γιουβέντους, ωστόσο θυμήθηκε τη δική του περίπτωση, όταν είχε αρνηθεί απίστευτη πρόταση των Τορινέζων!

Μαραντόνα: "Με φλέρταραν σαν να ήμουν γυναίκα"

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε "πράματα και θάματα" για μία τριετία στο "San Paolo" όμως το περασμένο καλοκαίρι ήρθε η στιγμή για το "αντίο", με την Γιουβέντους να τον αποκτάει έναντι του αστρονομικού ποσού των 90.000.000 ευρώ και τους φίλους της Νάπολι να στρέφονται εναντίον του.

Για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο "Πιπίτα" δεν μπορεί να χρεωθεί από μόνος του τη φυγή του από την Νάπολι, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε, θύμισε τη δική του περίπτωση όταν εκείνος αρνήθηκε τη δεκαεία του '80 να "πουλήσει" τους Ναπολιτάνους παρά τον πακτωλό χρημάτων που του προσέφεραν οι Τορινέζοι.

Μαραντόνα: "Με φλέρταραν σαν να ήμουν γυναίκα"

"Λυπάμαι που ο Γκονσάλο πήγε σε έναν άμεσο ανταγωνιστή της Νάπολι όπως η Γιουβέντους, αλλά δεν πρέπει να ρίχνουμε ευθύνη μόνο σε αυτόν. Ο παίκτης έχει την ευθύνη του κα ίσως να μη συνέβαινε στη δική μου εποχή αλλά οι ένοχοι είναι εκείνοι που κάνουν τις συμφωνίες", δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα, για να προσθέσει με νόημα:

"Στη δική μου εποχή στη Νάπολι ο Ανιέλι με φλέρταρε όπως φλερτάρει ένας ερωτευμένος μία γυναίκα. Με καλούσε συνέχεια και μου υποσχόταν τρελά ποσά.

Μου έλεγε ότι είχε υποσχεθεί 100.000.000 ιταλικές λίρες στον Φερλαΐνο και πως εγώ μπορούσα να γράψω το νούμερο που ήθελα σε λευκή επιταγή.

Του απάντησα όμως ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στους Ναπολιτάνους αφού ένιωθα πως ήμουν ένας από αυτούς και δεν μπορούσα να φορέσω τη φανέλα άλλης ιταλικής ομάδας πλην της Νάπολι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά για τον Μαραντόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK