Μάριν: Τον βλέπει πλέον με διαφορετικό μάτι ο Μπέντο

Ο Μάριν έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί αύριο (8/1, 19.30) στο αρχικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Λέτε να γύρισε για τα καλά το κλίμα με τον Μάρκο Μάριν; Σίγουρα έγινε το πρώτο βήμα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας με την παρουσία του στη 18άδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη ο Φελίπε Πάρντο που είχε σοβαρές πιθανότητες να βγάλει τον Γερμανό εκτός λίστας Europa League, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ναντ.

Ο Μάριν λοιπόν μπήκε στο ματς με τους Αρκάδες και κατάφερε με μία δική του προσπάθεια να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη στα... χασομέρια. Τρεις μέρες αργότερα είδε το όνομά του κανονικότατα στην αποστολή για τον αγώνα στην Ξάνθη.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι στην προπόνηση του Σαββάτου (7/1), παραμονή δηλαδή του αγώνα στα Πηγάδια, ο Μάρκο Μάριν συμμετείχε στο διπλάκι με την ομάδα των βασικών αντί του Γιώργου Μανθάτη!

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στο δυσκολότερο ματς του Ολυμπιακού στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

Ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πώς έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η εικόνα του Μάριν μετά τα Χριστούγεννα. Επέστρεψε από την άδειά του αποφασισμένος να δώσει “απαντήσεις”.

Προς το παρόν έχει κάνει βήματα. Δεν έχει δώσει ακόμα “απαντήσεις”. Φυσικά και το γκολ με τον Αστέρα ήταν μία “σφραγίδα” από την πλευρά του και ένα μήνυμα πώς “είμαι κι εγώ εδώ”, αλλά ο Μπέντο περιμένει περισσότερα πράγματα από τον πρώην άσο της Βέρντερ και της Τσέλσι!

Το Σάββατο (7/1) λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι θα του χρησιμοποιήσει βασικό και μένει να φανεί αν η τελευταία δοκιμή που έκανε στο Ρέντη “φωτογράφιζε” ουσιαστικά και την ενδεκάδα. Δεν είναι και λίγες οι φορές άλλωστε που ο Μπέντο άλλα πράγματα δοκιμάζει στις προπονήσεις και άλλα βλέπουμε (από πλευράς προσώπων) στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τ' άλλα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Λεάλι στα γκολπόστ (αουτσάιντερ ο Καπίνο), Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λαμπέγια στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς δίδυμο στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Μάριν και Σεμπά στα “φτερά” και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK