Μαρινάκης: "Ισως πρέπει να πέσουμε στο επίπεδό τους..."

Διαβεβαιώσεις ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντηση που είχε με τους κατόχους διαρκείας.

Μαρινάκης: "Ισως πρέπει να πέσουμε στο επίπεδό τους..."

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είστε όλοι ενεργά μέλη και άνθρωποι που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Θα ήθελα να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν βλέπω στο στάδιο 14, 15, ή 16 χιλιάδες φιλάθλους και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια. Ακόμη και στα παιχνίδια που αποκαλούμε ντέρμπι, βλέπουμε κάποιες φορές το γήπεδό μας να μη γεμίζει. Είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ανατρέψω μόνος μου.

"Να κατέβουμε στο επίπεδο των αντιπάλων"

Μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα δυνατή να κερδίζει τίτλους και να είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη, δεδομένων και των αντιπάλων που αντιμετωπίζουμε. Κατανοώ επίσης, όταν είμαστε 15 ή 20 βαθμούς κριτική μου και ν, ορισμένες νίκες να θεωρούνται δεδομένες από τους φιλάθλους, ή ακόμη και από κάποιους ποδοσφαιριστές μας. με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα αυτό, αλλά είναι δύσκολο να δώσεις λύση. Ίσως από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να ανέβουν επίπεδο, να κατεβάσουμε εμείς το δικό μας. και τότε, αν η διαφορά είναι 3, 2 ή 1 βαθμός, να δούμε πως θα γεμίζει το γήπεδο. Και πως θα εκτιμούν οι φίλαθλοι κάθε νίκη και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες. Να δούμε πως θα εκτιμήσουν αυτή την ομάδα. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Δυστυχώς δεν γίνεται να δίνεις τα πάντα για αυτή την ομάδα, να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα και να μη βλέπεις λύσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μπίζνες ή δουλειά. Το να αγοράζεις παίκτες με μεταπωλητική αξία ή όταν τους βλέπεις να φτάνουν σε ένα επίπεδο έτοιμοι να πουληθούν και να κάνουν την ομάδα γνωστή στην Ευρώπη, είναι κάτι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός μπορεί και να πουλάει παίκτες και να παίζουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Και αυτό μας ανεβάζει επίπεδο. Πολλοί κακοπροαίρετοι το μεταφράζουν αλλιώς. Κάποιες φορές αυτό με επηρεάζει, αλλά στο τέλος της ημέρας, κάνω την αυτοκριτική μου και νομίζω ότι διαχειρίζομαι καλά τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον προβληματισμό μου αυτό.

"Σωστό timing στις μεταγραφές"

Όσον αφορά στην ομάδα, φέτος θα γίνουν αλλαγές, συνεχίζουμε με τον προπονητή μας, είμαστε ευχαριστημένοι. Πιστεύω ότι όταν η ομάδα εξελίσσεται, το ίδιο κάνει και ο προπονητής μαζί της. Θα γίνουν μεταγραφές, όλα στην ώρα τους. Δεν θα ρίξουμε κανένα πυροτέχνημα, με αφορμή τις εκλογές. Αυτά είναι γελοιότητες. Θα κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, σε σωστό τάιμινγκ τις μεταγραφές. Τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει και οι μεταγραφές ξεκινούν μετά τον τελικό του Champions League.

Εργαζόμαστε σκληρά όλη τη χρονιά, όμως. Και από πέρυσι. Παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές καθημερινά και είμαστε σε επαφές. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με παίκτες που εγκρίνει και ο προπονητής και το επιτελείο μας. ξέρουν κάτι παραπάνω και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Παρακολουθούν αυτούς τους παίκτες, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για τις επιλογές και τις διαθέσεις τους. Στόχος όλων μας είναι του χρόνου ο Ολυμπιακός να είναι ακόμη πιο δυνατός και να διορθωθούν ορισμένα λάθη που έγιναν φέτος και μας στέρησαν στις λεπτομέρειες, μεγάλες προκρίσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ