Μαρινάκης: "Εδώ θα μείνω και ας μην το θέλουν κάποιοι"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος και αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι θα ενισχυθούν σημαντικά και σύντομα! Βολές κατά πολιτικών και παραγόντων.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
marinakis EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα (οκτώ σερί αγωνιστικές δίχως τρίποντο) και κατέκτησε μαθηματικά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στα ΜΜΕ για τον τίτλο και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

"Με το 44ο πρωτάθλημα μας δώσαμε απαντήσεις. Τα τελευταία επτά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρόλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στο στόχο του μας, εμείς είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο. Γρήγορα γιατί θα ξεκινήσουμε και γρήγορα τη νέα σεζόν. Θα τα μάθετε όλα σύντομα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Ας περιμένουν 12-13 χρόνια οι αντίπαλοι μας. Εδώ θα μείνω, δεν πάω πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι μου, ο Πειραιάς είναι η πόλη μου. Όσο κι αν το θέλουν κάποιοι Υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες και άλλοι, δεν φεύγω. Να χτυπάνε εμένα όσο θέλουν, όχι τον Ολυμπιακό που θα παίρνει τα πρωταθλήματα.

Θα τα ακούσετε όλα αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Ζήτω ο θρύλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK