Μαρινάκης: "Φταίει ο Ολυμπιακός που η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι;"

Με στόχευση στον Ιβάν Σαββίδη, στην ηγεσία της ΕΠΟ και στην Κυβέρνηση οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Ατάκες με νόημα, ακόμη και για προβοκάτσια, από τον ιδιοκτήτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και καταδίκη των επεισοδίων.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού καταδίκασε τα επεισόδια που συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιτέθηκε σε Σαββίδη, ΕΠΟ και Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για "αηδία"

" Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Όπως μ' έχουν πληροφορήσει για ορισμένα γεγονότα που έλαβαν μετά το τέλος του αγώνα, χωρίς δεύτερη κουβέντα τα καταδικάζουμε και λυπούμαστε. Πώς όμως έχουμε φτάσει ως εδώ και τι έγινε σήμερα από τη διαιτησία. Όταν σε σου δίνουν έναν πεντακάθαρο πέναλτι, όταν το 2-1 γίνεται με καθαρό επιθετικό φάουλ στον Μποτία, όταν υπάρχουν πολλές αμφισβητούμε φάσεις που τις κερδίζει όλες ο αντίπαλος. Δεν μπορεί ν' αποδώσεις.

Και πάμε και στους αντιπάλους. Τι έγινε την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του Παναιτωλικού; Τι έγινε στους Ζωισμάδες; Δίδεται ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, σήμερα ένα γκολ δυο μέτρα οφ σάιντ. Για όλα αυτά τι λέει ο κύριος Σαββίδης που μάς έπρηξε για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο.

Είναι αυτό εξυγίανση; Σας καλύπτει; Το ότι έχει γίνει η Ελλάδα διεθνών ρεζίλι φταίει ο Ολυμπιακός ή καθημερινή εικόνα στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο. Έχετε δει την ανακοίνωση της ΕΠΟ; Έχετε δει Ομοσπονδία να επιτίθεται σε μια ομάδα που της δίνει τα περισσότερα χρήματα λόγω μεταγραφών και είναι μια διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η Κυβέρνηση τι κάνει για τον Ολυμπιακό και για όλους μας. Τι άλλο να κάνουμε; Προσπαθούμε για το καλύτερο και τους έχουμε απέναντι. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες. Δεν καλύπτω κανέναν, γιατί πάντα έχουμε παράλογες απαιτήσεις, αλλά αυτός ο πόλεμος είναι πρωτοφανής.

Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Έχει καταντήσει αηδία αυτό που βιώνουμε κάθε μέρα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω πετύχει με δύσκολες συνθήκες και κερδίζουμε. Το κάνει πιο δύσκολο, αλλά θα συνεχίσουμε. Κάναμε πράγματα για να καλυτερεύσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν. Είμαι απογοητευμένος με τον πόλεμο.

Δεν τα είδα αυτά που έγιναν, τα είδα μετά από την τηλεόραση και για να μην βγάζουμε για λανθασμένα συμπεράσματα, τα καταδικάζω ξανά.

Πρέπει όμως να δούμε αν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, γιατί είχαμε το συλλαλητήριο, ένταση, μια περίεργη ημέρα.

Δεν ήταν τυχαίο, όταν δεν παίρνεις το πέναλτι, είναι άλλη ψυχολογία. Τι να κάνουν και οι παίκτες; Δεν τον αφήσαν και να παίξει καλά. Εμείς θα παλέψουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα το παλέψουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα τα παρατήσουμε; Σίγουρα μπορούμε γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος με την ΑΕΚ στο πρώτο ματς κυπέλλου. Όταν οι παίκτες κερδίζουν κάτι και δεν τους το δίνουν. Έκλαιγε ο Μποτία, τον έπνιγε η αδικία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK