Μαρίτιμο-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Το σουτ του Τσίμο Ναβάρο στη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στο 80' σταμάτησε στο δοκάρι της Μαρίτιμο και οι Αρκάδες παρά την πίεση που άσκησαν στο τελευταίο 20 λεπτό παίζοντας με παίκτη παραπάνω, έμειναν στο 0-0 και αποχαιρέτησαν το Europa League.

Μαρίτιμο-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ξεκάθαρα ο προσανατολισμός των δύο ομάδων. Ο Αστέρας με επιθετική φιλοσοφία και ωραία ανάπτυξη προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ ενώ η Μαρίτιμο κυρίως περίμενε στην άμυνα της. Άλλωστε το 1-1 της Τρίπολης δικαιολογούσε απόλυτα τη διαφορά των δύο ομάδων στην τακτική.

Αυτό που ωστόσο δεν ήταν αναμενόμενο ήταν ο επιθετικός μονόλογος του Αστέρα και η πλειάδα των χαμένων ευκαιριών από τους ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη.

Ο Περόνε άνοιξε το χορό των άστοχων προσπαθειών των Αρκάδων μόλις στο δεύτερο λεπτό ενώ Ουσέρο και Ναβάρο έφτασαν κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Αστέρα έγινε ακόμη μεγαλύτερη προς την εστία της Μαρίτιμο και είναι χαρακτηριστικό ότι οι ''κιτρινομπλέ'' είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ναβάρο σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή, ο Αλβάρες με κεφαλιά από την ίδια απόσταση και ο Ναβάρο με σουτ στο δοκάρι, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν το πολυπόθητο γκολ για τον Αστέρα και έτσι η ομάδα από την Αρκαδία αποκλείστηκε -αήττητη- από τη συνέχεια του Europa League.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Μαρίτιμο λόγω αποβολής του Ρούμπεν Φερέιρα που πάτησε με τις τάπες τον Ουσέρο.

Κλειδί αγώνα

Το δοκάρι του Ναβάρο στο 80ο λεπτό. Αυτή η φάση ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα. Δοκάρι και μέσα πρόκριση, δοκάρι και έξω αποκλεισμός...

Αδύναμος κρίκος

Ο Φιντέλις. Ο επιθετικός της Μαρίτιμο μόνο απειλή δεν ήταν για την άμυνα του Αστέρα και έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Βέβαια τη δουλειά του την έκανε καθώς με το γκολ που σημείωσε στην Τρίπολη έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

MVP

Ο Ράγιος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και από τα πόδια του άρχισαν όλες οι μεγάλες ευκαιρίες του Αστέρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Mαρίτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπριγκέλ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίζ, Ραφαέλ Μιράντα, Ντανίλο Ντίας (60' Ροντριγκάο Αντόνιο), Έλντον (73 Ίγκορ), Σάμι, Φιντέλις (78' Αντίλσον).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φάλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Αλβάρες (62' Μπακασέτας), Ουσέρο (74' Φραγκουλάκης), Χουανίτο, Τσίμο, Ράγιος, Περόνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK