Μαρκίζιο: "Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού"

Οι παίκτες της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο και Λεονάρντο Μπονούτσι, σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στην γκέλα με την Σασουόλο, αλλά και στον αγώνα της Τετάρτης (22/10, 21.45) με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μαρκίζιο: "Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού"

Αρχικά, ο Μαρκίζιο αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Σασουόλο: "Δεν χρειάζεται να καταστροφολογούμε. Σε εφτά ματς στο πρωτάθλημα έχουμε 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Προχωράμε.", ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Τώρα κοιτάμε μπροστά και υπάρχει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μία άλλη ομάδα με τον κόσμο της. Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού!"

Ο Μπονούτσι από την πλευρά του δήλωσε: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο ματς με τη Σασουόλο έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Τέλος. Και πέρυσι στη Φλωρεντία έπρεπε να κερδίσουμε, όμως χάσαμε. Τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνο το ματς ήταν που, αντί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, μας έδωσε ώθηση για τον τίτλο.

Επομένως, θεωρώ ότι η ισοπαλία με τη Σασουόλο θα μας κάνει καλό 100%. Είναι ένα βήμα προς τα πίσω, όμως είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ. Τώρα μας περιμένει ένας "τελικός" στο Champions League και θεωρώ ότι έρχεται την καταλληλότερη στιγμή.

Πάμε στον Πειραιά με περισσότερη φλόγα από κάθε άλλο ματς. Φλόγα για τη νίκη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε εκεί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο σε αυτό το ματς. Να επιβληθούμε. Όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK