Μάροκο: Ο Άμραμπατ έκανε στον Βίνι Τζούνιορ ότι και στον Εμπαπέ και "άναψαν" τα αίματα

Ένα αρκετά σκληρό τάκλιν έκανε ο Σοφιάν Άμραμπατ στον Βινίσιους Τζούνιορ με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Συνεχίζει να γράφει ιστορία το Μαρόκο καθώς μετά από την εξαιρετική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ, όπου και κατέλαβε την τέταρτη θέση, νίκησε για πρώτη φορά την εθνική ομάδα της Βραζιλίας με 2-1.

Μπορεί η αναμέτρηση να ήταν φιλικού χαρακτήρα, όμως τα αίματα "άναψαν" για τα καλά όταν ο Σοφιάν Άμραμπατ έκανε ένα αρκετά σκληρό τάκλιν στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ.

Το μαρκάρισμα του Μαροκινού μέσου εξόργισε τον βραζιλιάνο ο οποίος πήγε αμέσως να του ζητήσει τον λόγο με την κατάσταση να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο όταν στον καβγά "μπήκε" ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του Βίνι Τζούνιορ στους Μαδριλένους, Ροντρίγκο.

Πάντως, ο Άμραμπατ είναι γνωστός για τα τάκλιν του καθώς στο πρόσφατο Μουντιάλ είχε "σοκάρει" το κοινό με το μαρκάρισμα που έκανε στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Ενδεκαδάτος παίκτης της θέλει να πάει Serie A, Γιούβε και Ρόμα τα φαβορί

Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Η εισβολέας του τελικού του UCL '19 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της

News 24/7

24MEDIA NETWORK