Μαρουάν Φελαϊνί πού χάθηκες; Από Γιουνάιτεντ στην Κίνα και πλέον στα... αζήτητα

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Μαρουάν Φελαϊνί καθώς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Σαντόνγκ Ταϊσάν.

Μαρουάν Φελαϊνί πού χάθηκες; Από Γιουνάιτεντ στην Κίνα και πλέον στα... αζήτητα
Ο Μαρουάν Φελαϊνί σε προθέρμανση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Το όνειρο της Κίνας πήρε την απόφαση να ζήσει ο Μαρουάν Φελαϊνί το 2019 μετακομίζοντας στην Σαντόνγκ Ταϊσάν η οποία και έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 7.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 36χρονος Βέλγος χαφ μπορεί να μην έφτασε τα χρόνια του Όσκαρ στην Κίνα, αλλά έκλεισε μία 4ετια με 141 συμμετοχές όπου και είχε στο ενεργητικό του συνολικά 50 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του Φελαϊνί με την Ταϊσάν έληξε στο τέλος του 23 με τον παίκτη πλέον να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως ο Μαρουάν ξεκίνησε την καριέρα του από την Σταντάρ Λιέγης όπου και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την Έβερτον να τον κάνει κάτοικο Premier League καταβάλλοντας στην ομάδα από το Βέλγιο το ποσό των 21.700.000 ευρώ.

Εκεί παρέμεινε για μία 5ετια όταν η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 32.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τα Ζαχαρωτά.

Στους "Κόκκινους Διαβόλους" ο Φελαϊνί κατέγραψε συνολικά 177 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 22 γκολ και 12 ασίστ με σπουδαιότερο επίτευγμά του την κατάκτηση του Europa League τη σεζόν 2016/17.

News 24/7

24MEDIA NETWORK