Μαρούσι με ρεκόρ… αλλά και μπάσκετ!

H επιστροφή του Coca-Cola Cup στην Αθήνα, έσπασε κάθε ρεκόρ στο Μαρούσι. Τα δυο πρώτα σαββατοκύριακα του 2015, ήταν γεμάτα ποδόσφαιρο, από νέους που έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας Αττικής.

Μαρούσι με ρεκόρ… αλλά και μπάσκετ!

Συνοπτικά σε ένα τουρνουά 4 ημερών, σε 4 γήπεδα, εμφανίστηκαν 250 ομάδες και 1.750 νέοι ποδοσφαιριστές, παίχτηκαν 320 αγώνες, και σημειώθηκαν 1.328 γκολ.

Οι αριθμοί αποτελούν ρεκόρ και είναι ενδεικτικοί, βεβαίως, για το μέγεθος του φεστιβάλ ποδοσφαίρου που είχαμε στο Μαρούσι.

Μαρούσι με ρεκόρ… αλλά και μπάσκετ!

Ο συναγωνισμός έφτασε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο με έξι ομάδες να παίρνουν στο τέλος το εισιτήριο για την τελική φάση της Αττικής και όλους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

Η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά έγινε όταν οι νεαροί συμμετέχοντες στο Coca-Cola Cup είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και δυο ... μπασκετμπολίστες! Πράγματι, δυο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, βρέθηκαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις Campeon Football Club, φωτογραφήθηκαν και έδειξαν ότι εκτός από καλό μπάσκετ, γνωρίζουν και ποδόσφαιρο.

Μαρούσι με ρεκόρ… αλλά και μπάσκετ!

Οι δυο άσοι του Ολυμπιακού, έβγαλαν φωτογραφίες, υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ στο τέλος ένας νεαρός έπαιξε πέναλτι με τον Δημήτρη Αγραβάνη, τον οποίο και νίκησε, κερδίζοντας ταυτόχρονα και μια μπάλα υπογεγραμμένη απ' όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μαρούσι με ρεκόρ… αλλά και μπάσκετ!

Αγωνιστικά από κάθε ηλικιακή κατηγορία, την πρόκριση για τα τελικά της περιφέρειας πήραν δυο ομάδες. Αναλυτικά οι αγώνες που έκριναν, εν τέλει, την πρόκριση.

Κατηγορία 13-15 ετών:

Dream Team-Street Stylers 1-1, 3-1 στα πέναλτι η Dream Team

Κυψελώνα-Μπλαουγκράνα 4-0

Κατηγορία 16-17 ετών

Κλαρινογαμπροί-Ζαφίριδες 4-1

Rossoneri-Πιστολέρο 3-1

Κατηγορία 18-19 ετών:

Οχι, κακοί είμαστε-Teletubbies 4-1

Seven Cleaners-Λαλάδες 5-0

Η adidas βράβευσε τους κορυφαίους παίκτες κάθε κατηγορίας, με ένα ζευγάρι παπούτσια. Το κέρδισαν οι Κωνσταντίνος Βασιλάκος (Dream Team, 13-15 ετών), Γιάννης Μανιώτης (Πιστολέρο, 16-17 ετών), Νίκος Κανέλλος (Teletubbies, 18-19 ετών)

Από την Αθήνα στη Βόρεια Ελλάδα

Το Coca-Cola Cup μετακομίζει, πλέον, στη Βόρεια Ελλάδα και θα μείνει εκεί μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, όπου έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί της περιφέρειας. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιανουαρίου, το τουρνουά πάει αρχικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη (γήπεδα ΑΟ Πρωτέας) και στις Σέρρες (γήπεδα NRG Sports Center). Θα ακολουθήσει και δεύτερο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη, η συνέχεια του τουρνουά των Σερρών αλλά και ένα τουρνουά στην Καβάλα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr . Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK