Μαρτίνες: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι με την Ελλάδα"

O Τζάκσον Μαρτίνες χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι της Κολομβίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ως το πιο σημαντικό για την ομάδα του.

Μαρτίνες: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι με την Ελλάδα"

"Πολύ κόσμος σκέφτεται ότι η Κολομβία εκπλήρωσε τον στόχο της φτάνοντας και μόνο στην Βραζιλία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας.

Και αν θέλει ο Θεός να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι σε τρία παιχνίδια με αυτό κόντρα στην Εθνική Ελλάδας να είναι το πιο σημαντικό".

Αναλυτικά όσα είπε:

Σε ό,τι αφορά την κατάστασή του και αν αισθάνεται σίγουρος ότι θα είναι στους 23: "Αισθάνομαι πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Είμαι στο 100%. Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση σίγουρος για την τελικοή επιλογή καθώς υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που έχουν κάνει καλά πρωταθλήματα".

Σε ό,τι αφορά τον Φαλκάο, σχολίασε: "Θέλουμε όλοι να παίξει. Είναι το "κλειδί" για την Εθνική μας. Θα είναι κρίμα αν δεν είναι στο Μουντιάλ. Θα είναι πολύ ωραίο να είναι στην Βραζιλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK