Μαρτίνες: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι με την Ελλάδα"

O Τζάκσον Μαρτίνες χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι της Κολομβίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ως το πιο σημαντικό για την ομάδα του.

Μαρτίνες: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι με την Ελλάδα"

"Πολύ κόσμος σκέφτεται ότι η Κολομβία εκπλήρωσε τον στόχο της φτάνοντας και μόνο στην Βραζιλία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας.

Και αν θέλει ο Θεός να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι σε τρία παιχνίδια με αυτό κόντρα στην Εθνική Ελλάδας να είναι το πιο σημαντικό".

Αναλυτικά όσα είπε:

Σε ό,τι αφορά την κατάστασή του και αν αισθάνεται σίγουρος ότι θα είναι στους 23: "Αισθάνομαι πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Είμαι στο 100%. Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση σίγουρος για την τελικοή επιλογή καθώς υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που έχουν κάνει καλά πρωταθλήματα".

Σε ό,τι αφορά τον Φαλκάο, σχολίασε: "Θέλουμε όλοι να παίξει. Είναι το "κλειδί" για την Εθνική μας. Θα είναι κρίμα αν δεν είναι στο Μουντιάλ. Θα είναι πολύ ωραίο να είναι στην Βραζιλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK