ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασκεράνο: “Δεν θέλω να φύγω, αλλά…”

Κάνοντας το... άλμα από τη Βραζιλία (Κορίνθιανς) στην Αγγλία, έστω κι αυτό ήταν για τη Γουέστ Χαμ, ο Χαβιέ Μασκεράνο ήλπιζε πως θα κατορθώσει να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης φτιάχνοντας ακόμη περισσότερο το όνομά του.

default image
Κάνοντας το… άλμα από τη
Βραζιλία (Κορίνθιανς) στην
Αγγλία, έστω κι αυτό ήταν για τη
Γουέστ Χαμ, ο
Χαβιέ Μασκεράνο ήλπιζε πως θα κατορθώσει να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης φτιάχνοντας
ακόμη περισσότερο το όνομά του. Μέχρι τώρα ωστόσο βρισκόταν μέχρι πάγκου κι εξέδρας.

Η έλευση στο “Άπτον Παρκ” του Άλαν Κιούμπιρσλι (αντικατέστησε πρόσφατα τον Πάρντιου) έκανε τον Αργεντινό μέσο να χαμογελάσει. Ευελπιστεί, δε,πως με το νέο τεχνικό θα βρει περισσότερες ευκαιρίες στη βασική ενδεκάδα. Δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο να φύγει, μολονότι είναι κάτι που προς το παρόν δεν σκέφτεται.

Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω την Πρέμιερλιγκ, επειδή δεν έχω καταφέρει κάτι εδώ. Αλλά αν συνεχίσω να μην παίζω, όλα μπερδεύονται. Τα παιδιά μας έχουν υποδεχθεί ιδανικά και παρά το πρόβλημα στη συνεννόηση δεν μπορώ να παραπονεθώ για τη συμπεριφορά τους.

Ήρθα στην Αγγλία με ενθουσιασμό, θέλοντας να διακριθώ στη Γουέστ Χαμ. Ήταν και παραμένει στόχος μου, αλλά ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν είναι δυνατόν. Ο Πάρντιου ήταν πολύ ενθουσιασμένος όταν ήρθαμε στην ομάδα, ωστόσο η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας άρχισε να χάνεται και μείναμε εκτός“, σχολίασε στην Gurdianο Μασκεράνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK