Ματαίωση και επίσημα, αισιοδοξία Κοντονή για νέα προσπάθεια

Η ΓΓΑ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη ματαίωση της συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ, ωστόσο μέσω αυτής εκφράζεται αισιοδοξία για νέα προσπάθεια.

Ματαίωση και επίσημα, αισιοδοξία Κοντονή για νέα προσπάθεια
Κοντονής Υπουργείο

Στην ανακοίνωση της ΓΓΑ, αφού αναφέρεται ο λόγος της ματαίωσης, τονίζεται πως η πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, δίνει στους ανθρώπους του Υπουργείου τη δύναμη να συνεχίσουν σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

"Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών, και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.

Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη –μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πάει ο Μαρινάκης στη συνάντηση με Μελισσανίδη-Σαββίδη

Στον "αέρα" η συνάντηση κορυφής με Κοντονή

Δεν πάει ούτε ο Μελισσανίδης στη συνάντηση

Ματαιώνει τη συνάντηση ο Κοντονής

Απορίες για Ντογιάκο στον Ολυμπιακό

Ούτε ο Σαββίδης θα πήγαινε στη συνάντηση

Μετά το "όχι" του Μαρινάκη, είπε "ναι" ο Αλαφούζος

News 24/7

24MEDIA NETWORK