Μαθήματα στιλ από τον Γκαλίτσιο

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος έφερε το... καλοκαίρι στο studio του Sport24 Radio 103.3. Ο 31χρονος δεν φοβάται να τολμήσει στιλιστικά και δικαιώνεται αφού οι συνδυασμοί είναι άκρως πετυχημένοι. Επίσης, δεν φοβάται να πει και τη γνώμη του (PHOTO).

Μαθήματα στιλ από τον Γκαλίτσιο
galitsios

Σε νησιωτικό mood και αμφίεση διακοπών, ο πάντα κομψός Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής " Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103.3 με τους Ευάγγελο Μίχο και Γιάννη Σερέτη.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Μουσκρόν, γνωστός για τις στιλάτες ενδυματολιγικές επιλογές του, επέλεξε μπλε βερμούδα και φλοράλ t-shirt σε ροζ-μπλε χρωματισμούς.

Τολμηρό μεν πετυχημένο δε το ταίριασμα του 31χρονου αμυντικού, ο οποίος ποτέ δεν δίστασε να πρωτοτυπήσει.

Ή ν' απαντήσει σε ερωτήσεις, αφού έχει το θάρρος της γνώμης του.

Κι αφού πλέον ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενώνει τη βελγική ομάδα με τον Παναθηναϊκό, ρωτήθηκε για τότε που οι "πράσινοι" ενδιαφέρθηκαν. " Ήταν στην εποχή Φύσσα όταν ο Παναθηναϊκός με πλησίασε", ανέφερε και συμπλήρωσε: " Ήταν μία φάση που είχα συμβόλαιο με τη Λόκερεν και δεν ήμουν τόσο θερμός για να αποφασίσω να γυρίσω στην Ελλάδα".

Κάτι του είπε ο Βαλβέρδε και παίρνει μια μπάλα και τη σούταρε πάνω του. Τον βρήκε λίγο στο πόδι, αν θυμάμαι καλά. Ήταν ήσυχος ο Βαλβέρδε, δεν αντιδρούσε. Απλώς μετά δεν ξανάπαιξε.

ΙΔΟΥ Η PHOTO ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK