"Μάτιασαν" την Μίλαν και χάνει βασικό άσο για 6 μήνες!

Η Μίλαν ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα του Europa League όμως λίγες ώρες αργότερα έφυγε το χαμόγελο του Βιτσέντσο Μοντέλα λόγω σοβαρού τραυματισμού βασικού παίκτη του!

AC Milan's Andrea Conti, right, and Shkendija's Ivan Celikovic vie for the ball during the Europa League, play-off, first-leg soccer match between AC Milan and Shkendija, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Aug.17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Andrea Conti, right, and Shkendija's Ivan Celikovic vie for the ball during the Europa League, play-off, first-leg soccer match between AC Milan and Shkendija, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Aug.17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση της Μίλαν έδωσε πάνω από 200.000.000 ευρώ για μεταγραφές και μία από τις μεγάλες επενδύσεις της για το παρόν και το μέλλον ήταν και ο Αντρέα Κόντι, για τον οποίο έδωσε 25.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Αταλάντα.

Ο 23χρονος Ιταλός άσος αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του βασικού δεξιού μπακ της ομάδας όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη σεζόν να είναι αυτής της "ταλαιπωρίας".

AC Milan's Andrea Conti, right, goes for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Andrea Conti, right, goes for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Μία ημέρα μετά το 5-1 επί της Αούστρια Βιέννης για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League o Κόντι τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση της Παρασκευής, με την διάγνωση να λέει "ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο" και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επιστροφή του στα γήπεδα από τον... Μάρτιο του 2018.

Ο τραυματισμός του έρχεται σε μία περίοδο που ο Βιτσέντσο Μοντέλα δουλεύει πάνω στην αλλαγή του συστήματος από 4-3-3 σε 3-5-2, με τα ρεπορτάζ από τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πάντως ότι ο Κόντι δεν αποκλείεται να προλάβει την τελική φάση του Μουντιάλ.

Να σημειωθεί πως ευχές για ταχεία ανάρρωση του άσου της Μίλαν έστειλε και η Ίντερ μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter, με τους "νερατζούρι" να εκφράζουν μάλιστα την ευχή να τον ξαναδούν στο γήπεδο στο ντέρμπι του Μιλάνου του δευτέρου γύρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK