Ματιές σε ισπανική και γαλλική αγορά ο Ολυμπιακός

Προς το παρόν οι "ερυθρόλευκοι" πάνε με τον Βασίλη Βούζα στο ματς με την Μπεσίκτας και λογικά και κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (12/3). Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πάντως εξετάζουν ήδη περιπτώσεις από Ισπανία και Γαλλία.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όλα έγιναν ξαφνικά. Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ΠΑΟΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Στην ΠΑΕ ήταν εδώ και πολύ καιρό δυσαρεστημένοι με τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεων και επειδή ο Ολυμπιακός βρισκόταν μέσα και στους τρεις στόχους, έσπευσαν να τον στηρίξουν.

Ο Μπέντο λοιπόν αποτελεί παρελθόν και προσωρινά αναλαμβάνει ο Βασίλης Βούζας με τους Πάντο, Ιμπαγάσα, Ράντο και Μουρίκη. Ειδικά οι δύο τελευταίοι ανήκουν στο επιτελείο του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Βούζας και το επιτελείο του θα κάτσουν στον πάγκο σίγουρα με την Μπεσίκτας και πιθανότατα με τον Ατρόμητο. Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει το "σαφάρι" για την αναζήτηση ενός προπονητή από την γαλλική ή την ισπανική αγορά.

Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να προσληφθεί ακόμα και εώς το τέλος της εβδομάδας. Η λογική λέει ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ατρόμητο θα πάνε με Βούζα οι "ερυθρόλευκοι" και την ίδια στιγμή η ΠΑΕ ψάχνεται για την καλύτερη δυνατή λύση από το εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK