Ματζουράκης: "Να ανταμείψουμε τους φιλάθλους"

Ματζουράκης: "Να ανταμείψουμε τους φιλάθλους"

Ηπρόκριση είναι ο στόχος της Ξάνθης στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μίντλεσμπρο για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ήττα με 2-0 στον αγώνα του "Ρίβερσαίντ" άφησε ανικανοποίητους τους "ακρίτες", κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Ματζουράκη.

"Είναι μία δυνατή αντίπαλος και έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Εχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλούς μηχανισμούς τακτικής ώστε να υποστηρίξουμε σωστά ένα τέτοιο παιχνίδι. Πλεονέκτημά μας είναι ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα μας και ότι οι παίκτες γνωρίζουν πλέον τον αντίπαλο από την πρώτη αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο και όσους μίλησαν κολακευτικά για την εμφάνισή μας μετά το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία" , τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης.

Οι "εκλεκτοί" του Γιάννη Ματζουράκη:

Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Άντζας, Μαχράτζε, Παβιό, Σίκοβ, Τοροσίδης, Τσικίνιο, Κάραμπας, Λέο Μινέιρο, Μελισσάς, Γαρπόζης, Έμερσον, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Λάφατα, Καζάκης, και Κουιντάνα.

Σε ερώτηση σχετικά με το γρήγορο γκολ που ίσως επιδιώξει η ομάδα του, ο κ. Ματζουράκης υπογράμμισε: " Θα επιδιώξουμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας και θα φροντίσουμε να έχουμε καλή λειτουργία τόσο μπροστά όσο και στα μετόπισθεν. Το ρίσκο που θα πάρουμε θα το επιχειρήσουμε στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Σαφώς και θέλουμε το γρήγορο γκολ. Χωρίς ρίσκο δεν θα υπάρχει ευτυχή κατάληξη σε αυτό το ματς. Πρέπει, πάντως, να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων και σε άλλα δύο σημεία τα οποίο γνωρίζουν οι παίκτες μου".

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης εκπροσώπησε ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας δήλωσε: " Οι παίκτες θα δώσουμε όλη την ψυχή μας ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε τις εντυπώσεις αλλά χάσαμε το παιχνίδι, ελπίζω τώρα να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, αλλά και το παιχνίδι".

*** Το πρωί της Τετάρτης η ομάδα προπονήθηκε για περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο (από τις 12:00 μέχρι λίγο μετά τη μία).

*** Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια είναι προς διάθεση για τους φίλους της Ξάνθης, και είναι εκείνα που επέστρεψαν οι ιθύνοντες της Μίντλεσμπρο, αφού στην πόλη θα βρεθούν μόλις 100 φίλαθλοί της.

*** Η άφιξη των Αγγλων έγινε στις 14:50, αλλά κανείς απο τα μέλη της δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Στις 18:00 θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο τεχνικός της ομάδας, Στιβ Μακλάρεν, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει η προπόνηση στο γήπεδο της Ξάνθης, η οποία θα είναι ανοικτή για το πρώτο δεκάλεπτο για τις ανάγκες του Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK