Ματζουράκης: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την παλικαρίσια νίκη"

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για "παλικαρίσια" νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλλονή. Παράλληλα, "έπλεξε" το εγκώμιο του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ αναφέρθηκε και στις αδυναμίες της ομάδας του.

Ματζουράκης: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την παλικαρίσια νίκη"
INTIME SPORTS

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις:

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί έφτασε σε μια παλικαρίσια νίκη. Δε θα κρίνω τον αντίπαλο και την ενέργεια του μετά την κόκκινη κάρτα. Υπάρχουν άλλοι για να το κάνουν. Δε μπορώ να πάρω θέση εγώ".

Για το πρόσωπο της Καλλονής, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τον Αγγελο Αναστασιάδη:

"Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πήρε πολύ μεγάλο βάρος να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι, γνώμη μου είναι ότι σε ένα τέτοιο μαρκάρισμα (σ.σ. στο πρώτο γκολ) δε μπορούμε να κάνουμε λάθος. Ακολούθησε μια τρικυμία. Παρότι ήταν με δέκα παίκτες ο αντίπαλος, δεν είχαμε την ηρεμία να φτάσουμε σε μια φάση που θα μας βοηθούσε να βάλουμε το γκολ. Μείναμε μακριά από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου".

Για το παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό:

"Είδατε σήμερα το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε την ίδια εμφάνιση και πολύ πιο καλή από ότι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο. Μοιάζουν τα δύο ματς. Το ίδιο κακοί ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο εκείνου του αγώνα".

Για τις αδυναμίες της Καλλονής:

"Σήμερα θα παίξει αύριο δε θα παίξει ο παίκτης. Εχω πει στους παίκτες μου ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό ποσοστό στις στατικές φάσεις. Το πρώτο γκολ ήρθε από τέτοια φάση. Αλλά οι φάσεις δε δημιουργήθηκαν μόνο από εκεί, αλλά και από τη δεξιά μας πλευρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ