ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάχιμος ο Καραγκούνης

Στη διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ουκρανία τέθηκε την Τετάρτη ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μάχιμος ο Καραγκούνης

Ο Ελληνας μέσος προπονήθηκε κανονικά και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Στουρμ Γκρατς. Επίσης, κανονικά προπονήθηκε ο Χαλκιάς, όπως και οι Κυργιάκος, Μόρας οι οποίοι είχαν ξεκουραστεί την Τρίτη.

Αντιθέτως, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για τον Βασίλη Τοροσίδη για τη συμμετοχή του οποίου στα παιχνίδια με την Ουκρανία ο Ολυμπιακός άναψε κόκκινο φως.

Την απογευματινή προπόνηση των διεθνών παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Από την πρωινή προπόνηση δεν έλειψε και η βιντεοκατασκοπία αφού ο Οτο Ρεχάγκελ πρόβαλλε στους παίκτες του αγώνες της Ουκρανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ