Μαχλάς: “Τον Οκτώβρη τελειώνουμε με τις προσφυγές”
Θέση σχετικά με το θέμα των προσφυγών πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ πήρε ο Νίκος Μαχλάς αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού (4-0) με τον ΑΟ Χανίων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ:
“Επειδή το τελευταίο διάστημα με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, θέλω να τοποθετηθώ σε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Στόχος και σκοπός της ομάδας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και μια καλή ομάδα. Έχουμε βάλει ένα τριετές πλάνο για την εξυγίανση της ομάδας και δίνουμε μεγάλο αγώνα για να το υλοποιήσουμε. Πολύ γρήγορα θα δείτε ότι τα θέματα των προσφυγών θα ανήκουν στο παρελθόν.
Δεν δέχομαι τέτοια κριτική από παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και την έχουν τιμήσει. Προσωπικά ποτέ δεν έθιξα κανέναν και δεν θέλω να το κάνουν ούτε αυτοί. Θέλω να σταματήσει αυτή η αρνητική ενέργεια ότι ο ΟΦΗ χρωστάει παντού και αυτό το ζητάω και από εσάς τους δημοσιογράφους. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι λυμένα όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο προσφυγές αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά της διοίκησης και αυτή θα πρέπει να βγει προς τα έξω.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα ποδοσφαιριστή όμως να ξέρετε ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Όμως δεν λύνονται όλα τα προβλήματα τόσο γρήγορα. Αν χρωστάμε χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα πρέπει να τα δώσουμε αλλά δεν δέχομαι από κανένα να με θίγει ούτε εμένα σε προσωπικό επίπεδο, ούτε τον προπονητή, ούτε την ομάδα. Δεν θα αφήσω κανένα να ισοπεδώσει τον ΟΦΗ”.