Μαζί Adidas και Ολυμπιακός (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/4) την έναρξη της συνεργασίας του με την Adidas, εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού, η οποία θα ντύνει τους "ερυθρόλευκους" τη σεζόν 2015-2016.

Μαζί Adidas και Ολυμπιακός (VIDEO)

Η ομάδα του Πειραιά και η Adidas θα συναντηθούν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, καθώς η κορυφαία εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού στον κόσμο θα ντύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε για την έναρξη της συνεργασίας με την adidas: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα και έχει στόχο να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο σύλλογός μας ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και για αυτό χρειαζόμασταν έναν κορυφαίο συνεργάτη στον τομέα του αθλητικού εξοπλισμού, όπως είναι η adidas, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα".

Η Διευθύντρια Marketing της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, δήλωσε από την πλευρά της: "Είναι τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας και για αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από φέτος ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο roster της adidas, μαζί με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Οι νέες εμφανίσεις της σεζόν 2015-16 που σχεδίασε η adidas για τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστούν στους φιλάθλους τον Ιούνιο.

Δείτε το VIDEO για τη συνάντηση των δύο θρύλων, του Ολυμπιακού και της Adidas:

News 24/7

24MEDIA NETWORK