Μαζί με Μιραλάς κι άλλος... ερυθρόλευκος στην Έβερτον!

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στην Έβερτον, ο προπονητής Σαμ Άλαρνταϊς... έχει ήδη φύγει και ένας πρώην του Ολυμπιακού φαίνεται έτοιμος να αναλάβει τα ηνία των "ζαχαρωτών". Παίκτες και οπαδοί δηλώνουν... φανατικοί για την πρόσληψή του.

Μαζί με Μιραλάς κι άλλος... ερυθρόλευκος στην Έβερτον!
EUROKINISSI

Ο Σαμ Άλαρνταϊς βρίσκεται σχεδόν και με τα δύο πόδια εκτός Έβερτον, και στο Νησί πληροφορίες λένε πως έχει βρεθεί ήδη ο προπονητής που θα τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της "Sun" η διοίκηση των "ζαχαρωτών" θέλει να δώσει το τιμόνι της ομάδας στο Μάρκο Σίλβα, τον οποίο είχε στα υπόψιν της από την εποχή που ήταν στην Γουότφορντ.

Τότε, οι "μπλε" του Μέρσεϊσαϊντ είχαν κάνει προσπάθεια να κάνουν τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού δικό τους, αλλά οι 10.00.000 λίρες που ζητούσαν οι "σφήκες" κρίθηκαν απαγορευτικές, και κινήθηκαν ξανά για την απόκτηση του τον Γενάρη όταν έμεινε ελεύθερος, αλλά μάταια.

Ο 40χρονος κόουτς, από τότε παραμένει δίχως να έχει βρει ομάδα, αλλά τα πράγματα φαίνεται τώρα πια να έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού η Έβερτον έχει όλο το περιθώριο να διαπραγματευτεί για να τον φέρει στο "Γκούντισον Παρκ".

Σε αυτό το εγχείρημα, έχει συμμάχους τόσο τους οπαδούς που θέλουν να δουν τον "Μπιγκ Σαμ" να αποχωρεί από τον σύλλογο το συντομότερο δυνατόν λόγω του "αποκρουστικού τρόπου παιχνιδιού του", όσο και τους παίκτες που έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον Πορτογάλο προπονητή.

Πλέον, το σενάριο ο Κέβιν Μιραλάς να μην είναι ο μόνος "ερυθρόλευκος" που θα πάει στην Έβερτον, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, αφού ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον συγκεκριμένο πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK