Μαζί με τον Τσιγκρίνσκι και μια... μεταγραφή μπόνους για την ΑΕΚ

Ο agent του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μ' ένα ποστάρισμά του στο instagram... έδειξε παραμονή του Ουκρανού στόπερ στην ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν πρόσεξε ότι ανάμεσα στο μακροσκελές κείμενο του Πάνκοφ υπήρχε μήνυμα, μεταγραφής(;) προς άλλον ποδοσφαιριστή, επίσης αμυντικό.

Μαζί με τον Τσιγκρίνσκι και μια... μεταγραφή μπόνους για την ΑΕΚ

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ, μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συναντήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον παίκτη που εκπροσωπεί στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός ατζέντης ξέρει να παίζει... μπάλα στα social media και έδειξε με το ποστ του ότι υπάρχει διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού. Συγκεκριμένα ο Πάνκοφ έγραψε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλει πολύ ο "Τσίγκρι" να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ποιος είναι όμως ο Εβγκέν Μακαρένκο που του στέλνει χαιρετίσματα ο... Λυμπερόπουλος;

Ναι, ο Πάνκοφ, ανάμεσα στο "κιτρινόμαυρο" κείμενό του συμπεριέλαβε τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Εβγκέν Μακαρένκο της Κόρτραϊκ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αμυντικός μέσος.

Τι έγραψε; " Μακάρ, έχεις πολλά χαιρετίσματα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο... "

Κι εδώ είναι που αναρωτιόμαστε, μήπως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει γνωριμία από παλιά με τον Μακαρένκο ή μήπως ο Πάνκοφ θέλει να τον... σπρώξει στην Ένωση; Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, ο Μακαρένκο σύμφωνα με το transfermarkt εκπροσωπείται από άλλον μάνατζερ και δεν είναι ομόσταβλος του Τσιγκρίνσκι. Στην Ουκρανία, βέβαια, τυχαίνει σε μία περίπτωση να εμπλέκονται αρκετοί agents...

News 24/7

24MEDIA NETWORK