Μαζική αποχώρηση στο 69ο λεπτό ετοιμάζουν οι οπαδοί της Νιούκαστλ

Μαζική έξοδο από το "Σεντ Τζέιμς Παρκ", στο 69ο λεπτό του σημερινού αγώνα της ομάδας τους ενάντια στην Κάρντιφ, ετοιμάζουν οι οπαδοί την Νιούκαστλ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ. Διαβάστε το στόρι.

Μαζική αποχώρηση στο 69ο λεπτό ετοιμάζουν οι οπαδοί της Νιούκαστλ

Δυσαρεστημένοι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας δηλώνουν οι οπαδοί των "ανθρακωρύχων", οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν φανερή αυτή τη δυσαρέσκεια τους με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, κάλεσαν όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος ενάντια στην Κάρντιφ, να αποχωρήσουν από το γήπεδο στο 69ο λεπτό.

Το 1969, ήταν και η τελευταία χρονιά που ο σύλλογος του Νιούκαστλ κατέκτησε κάποιο τρόπαιο και οι οπαδοί θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν το καρφί του στη διοίκηση, που δεν κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό.

Η ομάδα περνάει μια πολύ άσχημη περίοδο υπό την ιδιοκτησία του Μάικλ Άσλεϊ, κάτι που οι οπαδοί της φαίνεται να μην αντέχουν άλλο. Τα έξι συνεχόμενα χαμένα παιχνίδια και η γενικά άσχημη πορεία της ομάδας μετά τις γιορτές έχουν βάλει και τον προπονητή του συλλόγου, Άλαν Πάρντιου στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών.

Με επίσημη δήλωσή του, ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νιούκαστλ αναφέρει: "Σαν οπαδοί έχουμε βαθύτατες ανησυχίες για το μέλλον του συλλόγου. Πολλοί οπαδοί έχουν φτάσει σε σημείο να επιστρέφουν τα εισιτήρια διαρκείας τους. Το πιο σημαντικό σε μια τέτοια στιγμή είναι σαν φίλαθλοι να μείνουμε ενωμένοι. Το 1969 ήταν η τελευταία χρονιά που η ομάδα μας σήκωσε κάποιο τρόπαιο, γι' αυτό το λόγο ζητούμε από όλους όσους θα βρίσκονται στο γήπεδο ενάντια στην Κάρντιφ να αποχωρήσουν στο 69ο λεπτό και τα τελευταία 21 λεπτά να μείνουν άδειες οι κερκίδες".

Από την μεριά του ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου έχει αντίθετη άποψη: "Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αποχωρήσει ο κόσμος μετά από 69 λεπτά, αφήνοντάς μας χωρίς υποστήριξη μέχρι το τέλος. Τους χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο. Κάναμε ορισμένα άσχημα αποτελέσματα, όμως θέλουμε απεγνωσμένα να κερδίσουμε ξανά την στήριξη των οπαδών μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK