Με 1.200 φιλάθλους στην Τούμπα

Με 1.200 φιλάθλους στην Τούμπα

Χίλια διακόσια εισιτήρια προς 15 ευρώ το ένα θα διατεθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τις ανάγκες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε οι φίλοι των Θεσσαλών να καθίσουν στην Θύρα 8.

Η διοίκηση του συλλόγου τόνισε ότι θα γίνει πρώτα η πώληση όσων προορίζονται για οργανωμένες εκδρομές και στη συνέχεια τα υπόλοιπα, εάν υπάρχει η ζήτηση. Επιπλέον, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα κατά την αγορά, ενώ η διάθεση δεν θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Φιλική ήττα

Την ήττα με 3-2 γνώρισε στα Δένδρα η Λάρισα σε φιλικό αγώνα… ξεμουδιάσματος με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ομάδα που αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι Λαρισνιοί αγωνίστηκαν κυρίως με αναπληρωματικούς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 50ό λεπτό, χάρη στο γκολ του Αποστολαρά, ενώ ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Νεντέλκοβιτς. Στο 75’ σκόραρε ο Σϊσιτς για την ΑΕΛ, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιτσιούμης με πέναλτι ισοφάρισε. Τη νίκη για τον Φιλοκτήτη έδωσε ο Μολάς στο 85ο λεπτό.

Η σύνθεση της Λάρισας: Κηπουρός, Φέρστερ, Πάσιος, Φλώρος, Γκίκας, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Σίσιτς, Νεντέλκοβιτς, Αμπούνα, Μπαχράμης
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χριστόπουλος (τερματοφύλακας), Σκέντος, Μπαλής, Τσατσαλίδης (και οι τρεις από την ομάδα των Νέων).

Ιδια ενδεκάδα

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (28/9, 13:00), έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Η ΑΕΛ έχασε 1-0, ωστόσο ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τη μεγαλύτερη μερίδα των ευκαιριών.

Ο 36χρονος τεχνικός σκοπεύει να διατηρήσει το ίδιο σχήμα και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον άλλον… δικέφαλο του πρωταθλήματος, εάν φυσικά του το επιτρέψουν ενδεχόμενα προβλήματα τραυματισμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK