Με 20 παίκτες η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία του Ηρακλή για την δύσκολη αναμέτρηση με την Ξάνθη το Σάββατο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Με 20 παίκτες η αποστολή
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν την προπόνηση, υπό τις τεχνικές υποδείξεις του Μάκη Κατσαβάκη, παρακολούθησαν DVD με αγωνιστική δραστηριότητα της Ξάνθης, στη συνέχεια ακολούθησε ένα χαλάρωμα, ως τελευταία, πριν τον αγώνα, προπόνηση, με τον Περπερίδη να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου και τον Ρατόν ατομικό.

Κατόπιν, ο τεχνικός του Γηραιού ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία, αρχικώς, μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων το Σάββατο, πριν την αναμέτρηση, θα προκύψει η τελική 18άδα:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Ψυχογιός, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Φούφουλας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Μάρτος, Γκαρσία, Ντιε, Επστάιν, Κονέ, Γιάντσης, Αγρίτης, Κομβολίδης, Κωνσταντίνου.

Λύση συνεργασίας με τουςΜπορέλ και Σαλντιβάρ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους κ.κ. Μπορέλ και Σαλντιβάρ. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK